Τα προγράμματα μας

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει την έναρξη και λειτουργία αθλητικών ακαδημιών για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών.

Διάρκεια μαθημάτων: Οκτώβριος - Ιούνιος

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή από το πρωί (9:00) έως το μεσημέρι (15:00) στο κλειστό γυμναστήριο των αθλοπαιδιών και στην αίθουσα γυμναστικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η τιμή συμμετοχής για το κάθε παιδί ανέρχεται σε 120 ευρώ/χρόνο (60 ευρώ/εξάμηνο) για την κάθε δραστηριότητα. Η κάθε αθλητική δραστηριότητα θα είναι διάρκειας 1 ώρας/εβδομάδα.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα αν οι γονείς τους εργάζονται ή όχι στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Ως υπεύθυνοι του προγράμματος είναι η κ. Αλεξάνδρα Λαϊλόγλου (Ph.D.- ΕΕΠ Φυσικής Αγωγής), ο κ. Αλέξανδρος Λεώνης (ΕΕΠ Φυσικής Αγωγής), ο κ. Θεόφιλος Μασμανίδης (Ph.D.- ΕΕΠ Φυσικής Αγωγής) και ο κ. Γεώργιος Βαλαβανίδης (Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής).

Η διδασκαλία των αθλητικών αντικειμένων θα γίνεται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου της Φυσικής Αγωγής.